Понеділок, 29.04.2024, 11:29 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


« 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 »

   16 листопада випускників нашого закладу  ознайомили із професією IT - технології. Зустріч відбулася в кабінеті інформатики, та була присвячена професіям IT- сфери. Двоє випускників нашого навчального закладу Чебан Володимир та Кірвас Михайло поділилися своїм досвідом в здобуванні освіти, особливостями роботи в IT - сфері, поділилися лайф-хаками та описали плюси та мінуси на власному досвіді. 

   Учні були зацікавлені та ставили різноманітні запитання, які у них виникли під час бесіди, дізналися про перспективи свого особливого зростання і майбутнього. 

, ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Wendy | Дата: 28.11.2022

      В цьому році проведення тижня толерантності у нашому закладі припало на період воєнного стану, але це не вплинуло на реалізацію запланованих на цей період заходів. Класними керівниками 1-11 класів були проведені тематичні виховні заходи з використанням інтерактивних платформ, які дали змогу закріпити на практиці здобуті знання, також були проведені тематичні години практичного психолога та соціального педагога (бесіди з елементами тренінгу) для учнів. У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності в Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 тиждень толерантності пройшов з 14 по 18 листопада 2022 року. Впродовж тижня робота вчителів закладу була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення позитивного настрою усіх учасників освітнього процесу.

  &n ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: Wendy | Дата: 22.11.2022

18 листопада 2022р. в Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 в  актовій залі відбулось засідання педагогічної ради та працівників закладу.

,,

, ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Wendy | Дата: 22.11.2022

          В період з 7-11 листопада 2022 р. у м.Ужгород відбувся Всеукраїнський осінній колоквіум школярів "Космос. Людина. Духовність." Кілійський заклад загальної середньої освіти №3 представляв у секції "Космос у лабораторії" здобувач освіти  8-Б класу Константінов Павло з темою "Сонце, планети, супутники планет, Місяць, комети, астероїди, метеори, метеорити, сріблясті хмари, зодіакальне світло" де зайняв ІІІ місце. Підготувала учня у заході вчителька фізики Нерушіян Ніна Павлівна.

, ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: Wendy | Дата: 21.11.2022

Для учнів 4-Б класу Урум Тетяна Миколаївна підготувала і провела онлайн виховний захід до Дня "Української писемності та мови". Сухова А.І. для учнів 2-А класу провела урок - вікторину на тему: "Ми знаємо українську мову". Томуз І.Б. для учнів 3-А класу провела урок на тему: "Мова рідна, солов'їна".

    Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов,

    стільки разів ти людина. 

     Мамин заповіт

     Раз сказала мені мати:

     "Можеш мов багато знати,

      Кожну мову шанувати,

       Та одну із мов усіх

       Щоб у серці ти зберіг".

       В серці ніжну і погідну

       Збережу я мову рідну!

                      М. Хоросинська ... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: Wendy | Дата: 11.11.2022

    В Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 були проведені заходи з нагоди початку  XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка, на якому пригадали життя та творчу спадщину Тараса Шевченка, переглянули цікаві факти про долю відомого поета. Учні читали вірші славетного Кобзаря, взяли участь у конкурсі "Чи знаю я твори Т.Г. Шевченка?" Була проведена вікторина "Що ми знаємо про Кобзаря" та організована книжкова виставка "Ми пам'ятаємо тебе, Тарасе Григорович".

    , ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Wendy | Дата: 11.11.2022

       9 листопада відзначаємо велике свято - День Української писемності та мови. Мова- це душа народу, а народ без мови - не народ", - говорить Володимир Сосюра. Сьогодні на уроках учні 7-В класу більш детально дізналися звідки започаткувалося це свято, учні 6-В та 8-В класів поговорили на тему "Одна єдина наша мова!" Був проведений захід в 5-Б класі "Збережемо наш скарб - рідну мову", де діти відгадували загадки, кросворди, читали відомі прислів'я про мову. Найактивніші отримали грамоту "Знавець української мови". З гідністю і шаною діти усвідомлюють велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Також Антоніна Анатоліївна Каплун провела РАДІОДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ. 

... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: Wendy | Дата: 11.11.2022

       Мова, писемність, освіта - це ті цеглинки, на яких формується національна ідентичність, суспільство, державні інституції. Українська мова посідає надзвичайно важливе місце, і ми розуміємо, що без неї не може бути України. Тому українська мова лежить в основі української державності й це додає особливого наголосу на важливості підтримки української мови. 

      Сьогодні нашій державній мові потрібні не тільки відповідні законодавчі акти, але й наша духовна міць, любов до знань. З метою формування розуміння того, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава, на честь Дня Української писемності та мови для учнів 3-В класу Кілійського закладу загальної середньої освіти №3 9 листопада був проведений виховний захід "Рідна мова в серці з ранніх літ".  Підготували та провели його вчитель Лариса Сергіївна Буркан та бібліотекар початкової школи Наталя Вікторівна Максименко. Допо ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: Wendy | Дата: 11.11.2022

        У співпраці з ДСНС України команда дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ створила та просуває через медіа широку компанію з навчання дітей мінній безпеці. Інформаційні продукти ЮНІСЕФ сприяють як самоосвіті громадян, так і просвіті малечі, школярів, молоді через навчальні заклади. 

      Одним із навчальних кейсів є навчально-інформаційні ігрові набори з мінної безпеки, розроблені ЮНІСЕФ для освітян та передані територіальним підрозділам ДСНС України для поширення у закладах освіти. 4 листопада 2022 року один з таких наборів, а саме набір "Вибухонебезпечні та підозрілі предмети: звертай увагу, обходи підозрілі місця, 101 повідомляй!", передав Кілійському закладу загальної середньої освіти №3 головний інспектор ВЗНС Ізмаїльського РУ ГУДСНС України в Одеській області лейтенант служби ЦЗ Загребельний І.Ю. ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: Wendy | Дата: 07.11.2022

       Діти - це маленькі громадяни своєї країни. Вони мають свої обов'язки і права, які необхідно вивчати, починаючи зі шкільного віку. В Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 4 листопада 2022 року для учнів 6-х класів був проведений відкритий виховний захід "Мої права і обов'язки". Захід, який підготували вчителі Тетяна Володимирівна Данчук та Ковальова Ірина Миколаївна, був спрямований на розширення знань учнів про їхні особисті права та обов'язки, розвиток в дітей уміння орієнтуватися отриманними знаннями. 

     Почався захід з загадки. Потрібно було сказати, що є найціннішим для кожної людини і для всього суспільства в цілому, а потім відгадати, що знаходиться в скриньці. Відгадка - дзеркальце, в якому кожна людина бачить саму себе  - найдорожче, що є в кожного. Тобто д ... Читати далі »

Переглядів: 109 | Додав: Wendy | Дата: 07.11.2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930