Середа, 15.05.2024, 11:38 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 54 55 »

Учнівське самоврядування в закладі освіти має велике значення. Учні набувають передового досвіду самоорганізації та співпраці, у них формується життєва позиція та світогляд, основою якого є загально-людські цінності. При цьому розвивається терпимість до різних ідей і точок зору, вміння слухати і чути, дивитися і бачити, спостерігати й аналізувати, систематизувати і робити правильні висновки. Під час засідань школярі набувають навичок відстоювати власну думку, співпрацювати з іншими людьми. 

   6 жовтня 2022 року проведено планове засідання ради самоврядування "Лідер". Куратори шкільного самоврядування Коломієць Катерина Василівна і Степанова Олена Миколаївна провели тренінг, на якому проаналізували типи та стилі лідерів, рівні розвитку лідерських якостей, розібрали навички адекватної поведінки в певних соціальних ситуаціях. Також, лідери закладу і 8-11 класи обговорили найближчі плани для організації шкільного життя. Протягом багатьох років наш закла ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: Wendy | Дата: 08.10.2022

  Профорієнтаційна робота в школі спрямована на формування психологічної готовності учнів до трудової діяльності. Важливо заздалегідь дізнатися, чи відповідають професійні інтереси випускників їх здібностям та особливостям характеру. Завдання профорієнтаційної роботи - це підготовка учнів до обгрунтованого вибору професії, що задовольняє як особистості інтереси, так і суспільні потреби. Тому 5 жовтня 2022 року відбулася зустріч учнів 10-11 класів з працівником державної служби зайнятості м. Кілії Рождественською З.А., в ході якої наші учні отримали багато цікавої інформації, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії. 

, ... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: Wendy | Дата: 08.10.2022

5 жовтня 2022 року соціальним педагогом Коломієць Катериною Василівною була проведена бесіда на тему "Територія тривоги" з учнями 8-А класу. Під час спілкування було обговорено питання про вплив наркотичних речовин на людину і наркотичну залежність. Підлітки мали можливість ознайомитись з основними видами наркотичних речовин, пов'язаних з ними небезпеками, соціально-психологічними ознаками наркоманії та отримали рекомендації як відмовитися від пропозиції спробувати наркотики. Навколо наркотиків створено безліч міфів, які при детальному обговорені під час години розсіялися і це дало змогу зробити правильні висновки.

, ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Wendy | Дата: 08.10.2022

Шановні колеги!

     Вітаю всіх Вас із професійним святом - Днем працівників освіти!

       Ваша професія - одна із найблагородніших серед інших, адже кожен, хто обрав колись для себе педагогічну стежину, водночас, взяв на себе і велику відповідальність.

     У цей непростий час педагоги виконують свою місію на власному фронті, роблячи внесок у майбутню Перемогу! Щиро бажаю Вам наснаги, міцного здоров'я, нових професійних та особистих успіхів, родинного затишку й мирного неба! Нехай всі Ваші мрії здійснюються!

Переглядів: 88 | Додав: Wendy | Дата: 02.10.2022

   "Ким ти хочеш стати, коли виростеш?",- таке запитання дітвора чує змалечку. І відповідь завжди є. Дитячі захоплення не завжди переростають у реальність, але якщо наміри дітей щирі, то за підтримки дорослих, можна досягти поставленої мети.

     Допомогти школярам розібратися у правильності свого майбутнього вибору, визначитися у різноманітному світі професій приходять фахівці з профорієнтації Кілійського міського центру зайнятості. Така зустріч відбулася з дев'ятикласниками 28 вересня 2022 року. Старшокласникам розповідали про вимоги, які професія ставить людині, про навчальні заклади, де можна здобути обрану професію, а також про актуальність і перспективи зайнятості за обраним фахом. Робота з профорієнтації в закладі освіти триває...

... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Wendy | Дата: 02.10.2022

1 жовтня Орищак О.О. в онлайн режимі провела заняття з прикладного орієнтування, яке дозволить командам 5-х - 7-х класів прийняти участь в конкурсі "Пластун" та показати гарний результат.

,,,

Переглядів: 124 | Додав: Wendy | Дата: 02.10.2022

   Розвиток сучасного суспільства ставить перед педагогами нові цілі і завдання. Це передбачає зміщення акцентів в освітній діяльності, її спрямованість на інтелектуальний та творчий рівень. Життя висунуло суспільний запит на виховання творчої особистості, здатної, на відміну від людини - виконавця, самостійно мислити, генерувати оригінальні ідеї, приймати сміливі, нестандартні рішення. Гурткова робота в закладі освіти є популярною формою організації життєдіяльності і становить невід'ємну частину освітнього процесу. Це ефективний шлях формування життєвої компетентної, творчо спрямованої особистості у контексті своєчасного виявлення інтересів, здібностей і нахилів дітей, розвитку креативності - однієї з базових якостей здобувача освіти.

       Шановні учні! Розвивайте свій потенціал, будьте творчими, ерудованими та всебічно розвиненими, зміцнюйте своє здоров'я.

       Запрошуємо вас навчатися в наших гуртках! ... Читати далі »

Переглядів: 105 | Додав: Wendy | Дата: 19.09.2022

       16.09.2022 р. та 17.09.2022 р. учні нашого закладу разом зі своїми класними керівниками долучились до екологічної акції до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day" під гаслом "Хай небо буде мирним, а Україна чистою". Для учнів, які навчаються за дистанційною формою навчання, пропонуємо цифрове прибирання для видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, що дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії. Це прибирання зменшить кількість викидів СО2 в атмосферу.

, ... Читати далі »

Переглядів: 108 | Додав: Wendy | Дата: 19.09.2022

     14.09.2022 р. в Кілійському закладі загальної середньої освіти ✓3 розпочався шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької війського-патріотичної гри "Сокіл-Джура" серед учнів 5-7 класів. 

Враховуючи військовий стан, гра проводиться в змішаній формі (очно-дистанційній) та триватиме до         14 жовтня. 14 вересня команди 6-х та 7-х класів пройшов перший конкурс змагань "Спортивна смуга перешкод". 

      Адмістрація Кілійського закладу загальної середньої освіти ✓3 висловлює вдячність класним керівникам за організацію роїв, джурам старшої вікової групи куреня імені Романа Іваничука за допомогу в суддівстві, батькам і всім учням за підтримку своїх роїв.

... Читати далі »

Переглядів: 105 | Додав: Wendy | Дата: 14.09.2022

Добрий час, мешканці міста та громади!

Ми маємо зробити з Вами величезну справу та докласти максимум зусиль, щоб отримати шалений результат. Сьогодні Ви можете стати нашими агентами змін та допомогти виграти гроші на пересувний кінотеатр.

1. Перейдіть за посиланням:

https://budget.e-dem.ua/5122310100/project/21722?return=main&fbclid=IwAR0DdRCzw2gxL5S2SgG3X2lI3HQ9Py13xn4-mJhZxGaVTesOGG4sIDrNg7M

2. Натисніть кнопку «ПІДТРИМАТИ» під пересувним кінотеатром (№ 14).

3. Пройдіть авторизацію за допомоги Приват24/Монобанк/Дія

4. Після успішної авторизації, поверніться на сайт та ще раз натисніть «ПІДТРИМАТИ»

5. Найголовніше! Залучаємо ВСІХ знайомих.

Якщо Вам не вдається авторизуватися, телефонуйте модератору Конкурсу, зазначте свої ПІБ та вкажіть, що відда ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: Peshka | Дата: 10.09.2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031