Четвер, 28.03.2024, 9:54 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


« 1 2 3 4 5 ... 54 55 »

         В рамках Всесвітнього тижня правової освіти в Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 для учнів 4-х класів 21 грудня 2022 року відбувся відкритий виховний захід "Великі права маленької людини". Підготували його класні керівники 4-х класів Марина Вікторівна Карастойка, Тетяна Миколаївна Урум та асистенти вчителів Вікторія Андріївна Пашкевич, Вікторія Андріївна Гетьман. Захід проведено з метою ознайомлення учнів з правами, гарантованими Декларацією прав дитини, навчання дітей осмислено дотримуватися своїх прав, розвитку логічного мислення, мовлення, інтересу до правових знань, навичок самореалізації і самовиховання, виховання поваги до законів України, навчання користуватися своїми правами та поважати права інших людей.

        Захід був дуже насичений, яскравий. Діти показали свої знання з прав дитини, а також ознайомилися з новою цікавою та корисною інформацією. Відправилися учні в країну правових знан ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Wendy | Дата: 02.01.2023

        З Днем Святого Миколая!

    Усмішка, щирість та радість у дитячих очах ще раз переконують, якого великою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов, запалювали іскорки щастя в серцях навіть від невеликих, але таких приємних подарунків!

... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

    16 грудня 2022 року в бібліотеці Кілійського закладу загальної середньої освіти №3 пройшла година спілкування з учнями 6-х класів "Допоможи природі". Обговорювалося питання бережливого ставлення до природи, до природних ресурсів планети. Діти розмірковували: яким чином кожна людина може допомогти спільному дому - планеті Земля. Також учні подивилися екологічне відео та ознайомилися з книжками про природу, які є в шкільній бібліотеці.

,,

... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

     Для учнів 5-В класу (класний керівник Ярослав Дмитрович Нерушіян). 9 грудня 2022 року був проведений бібліотечний урок-бесіда "Державні та народні символи України"  Мета заходу - формування у дітей знань про державні та народні символи України, виховання патріотичного ставлення до державних та народних символів, любові до своєї Батьківщини, розвиток національної свідомості.

  ,  ,

... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

        "Земля - наша мати всіх годує", - говорить українське прислів'я. У цьому прислів'ї відбито ставлення українського народу не тільки до землі, а й взагалі до всього довкілля: рослин і тварин, до річок і степів, до підземних багатств і повітря. Щиро, шануючи все це, наш народ ніби доводив свою невід'ємність від природи, залежність від неї. Зараз у нашому суспільстві стрімко зростає інтерес до екологічних питань. Все доступнішою стає тривожна інформація про забруднення довкілля. Люди намагаються перебудувати свої взаємини з природою. Людству потрібні висока екологічна культура й свідомість. Значну роль в екологічному вихованні відіграє школа. 

      В Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 з 5-го по 9-те грудня проходить тиждень екологічного виховання. В рамках цього тижня для учнів 3-х класів 8 грудня 2022 року був проведений відкритий захід "Збережемо ми природу - України гарну вроду". П ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

     15 грудня 2022 року вчитель фізики Нерушіян Ніна Павлівна і вчитель історії Орищак Олена Олегівна провели відкритий інтегрований урок для учнів 11-го класу на тему:"Радіомовлення та телебачення, як засіб ідеологічної пропаганди в СРСР". 

     Для учнів 9-Б класу вчитель фізики Збирчог Наталя Павлівна в онлайн-режимі провела уроки фізики на теми:"Електромагнітне поле. Електромагнітні хвилі", "Шкала електромагнітних коливань". Також було проведено для учнів 9-Б класу урок - змагання "Світлові явища". Для учнів 7-х класів вчителі інформатики Збирчог Н.П., Малайрева К.А. провели позакласний захід "Подорож у світ комп'ютерів". Нерушіян Н.П. для учнів 9-х класів ппровела гру "Інтелектуальне казино", для 11-го класу було проведено вчителем Нерушіян Н.П. позаурочний захід "Освітлення автомобіля".Вчитель фізики Коляденко А.А. провів для учнів 7-9х класів інтелектуаль ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

       До тижня інформатики для учнів 4-х і 5-х класів вчителі інформатики Нерушіян Н.П. і Збирчог Н.П.  провели цікаві уроки на такі теми: "Безпечна робота в мережі Інтернет", "Академічна доброчесність". На уроках учні виконували різні цікаві завдання, складали асоціативний кущ, розгадували кросворди та ребуси, переглядали цікаві відеоматеріали. Для учнів старших класів були проведені в онлайн-режимі уроки на теми:""Антивірусні та антишпигунські програми, налаштування їхніх основних параметрів"., "Інформаційна безпека. Загрози при роботі в Інтернеті і їх уникнення".

, ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: Wendy | Дата: 23.12.2022

          Кожному громадянину нашої країни надано право на вибір професії, рід занять і роботи. Проте це право, як показує практика, інколи дуже важко реалізувати - не вистачає знань про самі професії, тих вимог, які вони предявляють до особистості працюючого, і умінь оцінити власні здібності, виявити свої інтереси та схильності. З метою розширити уявлення про світ професій, про професійне самовизначення класні керівники 9-х класів Кілійського закладу загальної середньої освіти №3 (Анжела Олександрівна Піроженко, Світлана Миколаївна Дзенєус, Олена Володимирівна Балан) підготували та провели 2 грудня 2022 року спільну класну годину для своїх класів. 

       На захід були запрошені гості: Любов Іванівна Козлова (Кілійський транспортний коледж), Ніна Василівна Кащенко та Ала Пантелеймонівна Полякова (Кілійський професійний ліцей). Вони розповіли про умови навчання в колед ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: Wendy | Дата: 05.12.2022

     В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.  Рій старшої вікової групи "Зміїний-скеля" 21 листопада вшанував память всіх загиблих Героїв. В актовій залі навчального закладу учні 10-го класу з класним керівником Орищак О.О. провели відкритий виховний захід до Дня Гідності і Свободи.

... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: Wendy | Дата: 28.11.2022

      "Жовта стрічка" - символ опору російській окупації. У День Гідності й Свободи учні та педагогічні працівники Кілійського закладу загальної середньої освіти №3 долучились до Всеукраїнської акції та пов'язали жовту стрічку на знак підтримки незламних українців, які чинять спротив на тимчасово окупованих територіях. 

,,

... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Wendy | Дата: 28.11.2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031