Четвер, 16.05.2024, 2:11 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


8:51 AM
Відкритий виховний захід "Рідна мова в серці з ранніх літ"

       Мова, писемність, освіта - це ті цеглинки, на яких формується національна ідентичність, суспільство, державні інституції. Українська мова посідає надзвичайно важливе місце, і ми розуміємо, що без неї не може бути України. Тому українська мова лежить в основі української державності й це додає особливого наголосу на важливості підтримки української мови. 

      Сьогодні нашій державній мові потрібні не тільки відповідні законодавчі акти, але й наша духовна міць, любов до знань. З метою формування розуміння того, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава, на честь Дня Української писемності та мови для учнів 3-В класу Кілійського закладу загальної середньої освіти №3 9 листопада був проведений виховний захід "Рідна мова в серці з ранніх літ".  Підготували та провели його вчитель Лариса Сергіївна Буркан та бібліотекар початкової школи Наталя Вікторівна Максименко. Допомогала їм завідувачка шкільною бібліотекою Майя Валеріївна Загрійчук.

       На свято діти прийшли одягнені у вишиванки, що придало йому ще більшої урочистості. Під час заходу читали вірші, провідною темою в яких була любов до української мови, розуміння того, що вона - є справжній скарб, який треба берегти. З цікавістю учні дивилися мультфільм "Казка про українську мову", слухали реп та цікаві факти про українську мову. На свято завітало маленьке курча. Воно прочитало віршика та склало вислів "Наша мова калинова". Завершився захід піснею караоке "Батьківська мова", яку співали всі разом. 

      Коли свято закінчилося, до дітей звернувся директор закладу Ярослав Дмитрович Нерушіян, який був почесним гостем на заході. Він привітав всіх з Днем Української писемності та мови та ще раз наголосив на тому, що українська мова - це державна мова, яку треба вчити, поважати, берегти. 

,,, ,

,,,,,,

,,,

 

 

Переглядів: 85 | Додав: Wendy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930