Четвер, 16.05.2024, 4:59 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 54 55 »

    1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Для учнів 11- го класу  та першокласників пройшла традиційна урочиста лінійка, а для всіх інших учнів школи класні керівники провели цікаві онлайн уроки, на тему: "Ми українці: честь і слава незламним".

     Бажаємо усім школярам безпечного навчання, цікавих уроків, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. 

, ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: Wendy | Дата: 01.09.2022

     Педагогічна рада "Безпечне освітнє середовище як складова внутрішньої системи забезпечення якості освіти".

Порядок денний:

1. Обрання секретаря педради на 2022-2023н.р.

2. Звіт керівника про підсумки роботи закладу в 2021-2022н.р. в умовах пандемії та військового стану: виклики та реагування. Стан готовності закладу до організованого початку 2022/2023н.р.та завдання педагогічного колективу щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в 2022/2023 н.р. (доп. директор Нерушіян Я.Д.)

3.Затвердження річного плану роботи на 2022/2023н.р. (доп. ЗДНР Солойденко А.К.)

4. Схвалення освітніх програм на 2022/2023 н.р.(доп. ЗДНР Солойденко А.К.)

5. Новий державний стандарт базової середньої освіти. Стан готовності закладу освіти до навчання 5- класників НУШ. Оцінювання у 5 класі НУШ: особливості та проблеми наступності (доп. ЗДНР Солойденко А.К.)

6. Про затвердження документації асистентів вчит ... Читати далі »

Переглядів: 113 | Додав: Wendy | Дата: 01.09.2022

З Днем молоді привітати свою країну (бо Україна молода ) джури куреня імені Романа Іваничука вирішили по-своєму.

Сьогодні наша держава бореться за свою свободу, своє існування. Захищає її велика кількість молодих людей, які сьогодні в окопах, під вогнем та прицілом. Їм потрібна допомога. Саме тому ярмарок. Зібрані кошти допоможуть молоді, яка на фронті, подолати ворога, а можливо, й врятують чиєсь життя. (Керівник проєкту Олена Орищак)

З Днем молоді! Слава Україні! 

  ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: Peshka | Дата: 14.08.2022

Сьогодні, 12.08.2022, з нагоди Дня молоді , на виконання Міської цільової Програми підтримки талановитих та обдарованих дітей і молоді Кілійської міської територіальної громади, нагороджували кращих з кращих за високі досягнення у навчанні і перемоги в навчальних конкурсах - нашу обдаровану молодь. Молодь, яка збагачує нашу науку, славить наше місто, Україну, неповторними своїми талантами, підносіть нашу українську культуру своєю кропіткою працею, береже добробут нашої незалежної України. Вітаємо з заслуженою нагородою Зенченка Владислава і Григорьєву Віолетту! Ми пишаємось вами! Дякуємо батькам Зенченко Людмилі Яківні і Івану Федоровичу, Григорьєвим Євдокії Миколаївні і Андрію Васильовичу за виховання дітей! Коли перемога буде за нами, ми будемо святкувати ще краще День молоді, наша країна буде іншою! А з такими, як наша молодь, вона буде однією з кращих країн світу!

Слава Україні!

... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: Peshka | Дата: 12.08.2022

      12 серпня біля скверу Прапору міста Кілії запрацює ярмарок, на якому можна буде придбати багато цікавих патріотичних товарів і тим самим підтримати ЗСУ. Члени куреня "Козацька застава імені Романа Іваничука" Кілійського закладу загальної середньої освіти ✓3, який очолює Орищак Олена, вирішили таким чином провести Міжнародний День молоді, який святкують у світі 12 серпня. "Козаки" окрім цікавих товарів (брелків, браслетів, патріотичних татаювань тощо), приготували і лотерею з унікальними призами. Серед них крутяцький в'язаний гусак у бронежилеті, який з початку війни став символом біологічної зброї, тому що навіть природа воює на боці України.

Разом до Перемоги!

, ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: Wendy | Дата: 11.08.2022

З 18 липня в Україні складають національний мультипредметний тест (НМТ), який цьогоріч замінив ЗНО. Тестування уже пройшли учні Кілійського закладу загальної середньої освіти N3. Вітаємо Морозан Марію з відмінними результатами! Учениця склала математику та українську мову на 200 балів. Наші щирі вітання Толстому Владиславу і Зенченку Владиславу , які склали на вищий бал тест з математики, Заярченкові Богдану за відмінний результат за тест з украінськоі мови, хоча по іншим предметам учні отримали теж дуже високі результати. Бажаємо вам, діти, великих успіхів, гідних цілей, особистісного росту і грандіозних перемог! Дякуємо батькам і вчителям за великий вклад в успішне майбутнє наших випускників!

... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: Peshka | Дата: 05.08.2022

УВАГА!!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!                        

Шановні випускники та їх батьки! Нагадую, що завтра, 26.07.2022, починається основна сесія НМТ. Прохання уважно прочитати свої запрошення. У запрошенні вказано дата, місце, час проведення НМТ. Мати при собі обов'язково паспорт, пару ручок, пляшку з водою.                                                                  

Бажаємо всім успіху!!!

Переглядів: 99 | Додав: Peshka | Дата: 25.07.2022

Шановні батьки!

Адміністрація закладу просить Вас пройти опитування. Ваша думка важлива для нас.

Дякуємо за розуміння!

Організація освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області з ... Читати далі »

Переглядів: 95 | Додав: Peshka | Дата: 17.07.2022

14 липня, в рамках виконання заходів з підготовки закладів освіти до нового навчального року, представники адміністрації Кілійського закладу загальної середньої освіти ✓3 в особі директора, Ярослава Нерушіяна та заступника з навчальної роботи Ольги Семененко прийняли участь у вебінарі "Щодо порядку підготовки закладу освіти до нового навчального року та опалювального сезону з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності", який був організований представниками ГО "Розвиток громадянських компетентностей в Україні " в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE - "Децентралізація для розвитку демократичної освіти" за участі представників центральних органів ДСНС, МВС, МОН України та директорів закладів освіти з усіх регіонів України. Отримали цінну інформацію, слушні поради, відповіді на актуальні запитання.

... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: Wendy | Дата: 16.07.2022

       З метою всебічного розвитку особистості кожного учня, виховання учнів закладу освіти в дусі свідомого ставлення до праці та навчання, формування в них активної громадянської позиції, в 2021-2022 навчальному році проводився загальношкільний конкурс "Клас року" серед учнів 1-4, 5-7, 8-11 класів.

    За підрахунками балів всіх критеріїв, згідно положення, жюрі визначили переможців. Вітаємо за перемогу в конкурсі класні колективи: 9-Б класу (класний керівник Орищак Олена Олегівна), 6-А класу (класний керівник Ракул Ірина Василівна), 2-А класу (класний керівник Томуз Інна Борисівна); за ІІ місце класні колективи: 8-Б класу (класний керівник Дзенєус Світлана Миколаївна), 7-А класу (класний керівник Хлєбнікова Тетяна Іванівна); за ІІІ місце класні колективи: 11-А класу (класний керівник Збирчог Наталя Павлівна), 5-Б класу (класний керівник Данчук Тетяна Володимирівна), 3-А класу (класний керівник Карастойка Марина Вікторівна). Також бу ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: Wendy | Дата: 16.06.2022

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031