Понеділок, 29.04.2024, 12:32 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:57 PM
Відкритий виховний захід "Збережемо природу - України гарну вроду"

        "Земля - наша мати всіх годує", - говорить українське прислів'я. У цьому прислів'ї відбито ставлення українського народу не тільки до землі, а й взагалі до всього довкілля: рослин і тварин, до річок і степів, до підземних багатств і повітря. Щиро, шануючи все це, наш народ ніби доводив свою невід'ємність від природи, залежність від неї. Зараз у нашому суспільстві стрімко зростає інтерес до екологічних питань. Все доступнішою стає тривожна інформація про забруднення довкілля. Люди намагаються перебудувати свої взаємини з природою. Людству потрібні висока екологічна культура й свідомість. Значну роль в екологічному вихованні відіграє школа. 

      В Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 з 5-го по 9-те грудня проходить тиждень екологічного виховання. В рамках цього тижня для учнів 3-х класів 8 грудня 2022 року був проведений відкритий захід "Збережемо ми природу - України гарну вроду". Підготували його учні 3-А класу разом з класним керівником Іною Борисівною Томуз та асистентом вчителя Тетяною Семенівною Кутас.

      Мета заходу - поглиблення знань дітей про багатогранність і ціннність природи, розвиток бережливого ставлення до природи, виховання любові до рідного краю та бажання захищати і примножувати багатство природи.

     Захід пройшов у вигляді усного журналу, перегортаючи сторінки якого діти дізналися про те, яку шкоду приносить діяльність людини природі, яким чином забруднюються повітря, водні ресурси, грунти. Про зміни в рослинному та тваринному світах планети, які відбуваються завдяки забрудненню оточуючого середовища, діти дізналися зі сторінок про "Червону книгу". А що робити для того, щоб виправити ситуацію, розповідалося в презентаціях до кожної сторінки. Також була гра "Так чи ні?", відео-презентація про те, як учні 3-А класу охороняють та оберігають природу. Наприкінці заходу учні заспівали пісню та танцювали флешмоб. 

       Особливою гостею була дівчина Природа, яка була засмучена поганим ставленням людей до неї. Але вона переконалася в тому, що діти знають, як треба відноситися до природи. В фіналі всім присутнім роздали пам'ятки про збереження природи, які підготувала гостя. 

     Усний журнал получився дуже цікавим, яскравим та пізнавальним.

,,

,,

,,

,,

 

Переглядів: 69 | Додав: Wendy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031