Четвер, 16.05.2024, 5:28 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Кілійський заклад загальної середньої освіти № 3 Кілійської міської ради 

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


8:58 PM
День Українського козацтва та День захисників і захисниць України.

  День Українського козацтва та День захисників і захисниць України - це свята пам'яті про наших гордих предків, які ділом і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави, свята вшанування козацької доблесті та звитяги, свята вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. В Кілійському закладі загальної середньої освіти ✓3 було проведено низку заходів, присвячених Дню українського козацтва та Дню захисників і захисниць України, метою яких стало формування в учнів розуміння понять "єдність", "цілісність", "незалежність", "герой", "патріот", "захисник", плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх:

- участь в благодійний акції "Смілива гривня" (Коломієць К.В.);

- участь в конкурсі "Я - козацького роду". (Філіна О.В., Ракул І.В. (7-А), Орищак О.О. (10 кл.), Сухова Л.І. (7-В), Збирчог Н.П. (5-ті класи).

- участь у Всеукраїнському конкурсі "До Дня козацтва" (Ковальова І.М. 6-В), Ракул І.В. (7-А), Коломієць К.В., Тому з І.Б.(3-А), Дзенєус С.М. (9-Б)).

- виховні години до Дня українського козацтва (5-6 класи) та "Український доброволець - взірець патріотизму (7-8 класи); 

- години пам'яті "Пишаємося нашими добровольцями" (9-11 класи);

-презентації: "14 жовтня - День українського козацтва і захисника Україні (1-4 класи). Від козаків до ЗСУ. Віртуальна мандрівка, виховна година "Єдина Україна", листівки захисникам, малюнки (7-8 класи), З Днем захисника Україні!"(9 класи), "Сила нескорених! 14 жовтня День захисника України " (11 клас), "Історичні діячі, які народилися в лютому" (5-6 класи);

- виставка книг "Історії ж бо пишуть на столі. Ми ж пишемо кров'ю на своїй землі". (Загрійчук М.В., Максименко Н.В.);

- відеопривітання у соцмережах до Дня захисників та захисниць України: рій "Зміїний-Скеля" (куреня "Козацька застава імені Романа Іваничука" (Орищак О О. 10 клас); гурток "Дивосвіт" (Максименко Н.В.); гурток "Медіасвіт" (Загрійчук М.В.).

   Також учні 1-11 класів приймали участь  у зборі подарунків від дітей для захисників (дитячі малюнки, поробки та вироби, теплі шкарпетки, засоби особистої гігієни, робочі рукавички, макулатуру. Все, що було зібрано було передано кураторам зборів Орищак О.О. в Кілійський волонтерський центр "Захистимо разом". Окремо хочеться сказати про шкільний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). На протязі місця (з 14 вересня) учні 5-7 класів пройшли декілька блоків гри. Учасники гри долали різноманітні перешкоди, метали гранати, в'язали вузли, виявляли спритність, кмітливість, вміння надавати першу допомогу та інше. Все це відбулося під керівництвом Орищак О.О. та вихованців військово-патріотичного гуртка "Сокіл-Джура". 21 жовтня 2022 року відбувся фінал шкільного етапу, на якому всі рої продемонстрували навички стройової підготовки. Велику допомогу в підготовці цього етапу надала вчитель фізичної культури Балан О.В. За результатами усіх змагань перемогу в шкільному етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл - Джура одержав рій "Фенікс" (7-В клас, класний керівник Сухова Л.І.). Вітаємо переможця та бажаємо подальших успіхів! 

   Адміністрація закладу  висловлює велику подяку Орищак О.О., Балан О.В. і всім класним керівникам і працівникам, які приймали участь в підготовці та проведенні шкільного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") та інших заходах, присвячених Дню українського козацтва та Дню захисників і захисниць України.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

 

 

Переглядів: 94 | Додав: Wendy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31